Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Toto Wolff

Wat Verstappen precies terugstuurde na het sms'je van Wolff

In de nachtelijke uren na de Grand Prix van Abu Dhabi feliciteerde Toto Wolff kersvers wereldkampioen Max Verstappen middels een berichtje. De Mercedes-teambaas laat zien wat Verstappen precies terugstuurde.

Wolff Abu Dhabi
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Na de GP van Abu Dhabi was Toto Wolff het totaal niet eens met de uitslag van de race. Max Verstappen werd wereldkampioen, tot groot verdriet bij Mercedes. Toch feliciteerde de teambaas van Lewis Hamilton de concurrent met een sms'je. "Hij feliciteerde me met mijn seizoen en zei me dat ik verdiende te winnen, dus dat was heel mooi van hem natuurlijk", liet Verstappen na de race weten.

In gesprek met Bild wordt Wolff gevraagd wat de Nederlander precies terugstuurde. "Heel erg bedankt. Het was een zwaar gevecht, ik kijk uit naar volgend jaar", was het antwoord van de regerend wereldkampioen.

Wolff feliciteerde ook Horner

Ook Horner kreeg felicitaties van Wolff, iets wat volgens de Mercedes-teambaas normaal is om te doen. Eerder werden Wolff en het Mercedes-kamp nog uitgemaakt voor 'onwaardige verliezers', maar de Oostenrijker zit daar niet (meer) mee. "Dat gebeurt als emoties opkomen", legt hij uit. "We vatten dat niet persoonlijk op."

De focus ligt, ondanks de pijn van het verliezen, weer helemaal op het volgende F1-seizoen. "We moeten alles uit de kast halen om beide kampioenschappen te kunnen winnen in het volgende seizoen", aldus Wolff.

Verstappen Abu Dhabi 2021

De Grote Max Verstappen Kampioensquiz!

Het jaar zit er bijna op! In 2021 zagen we enorm veel spektakel in de Formule 1-wereld. Wat weet jij nog van het seizoen waarin Max Verstappen werd bekroond tot wereldkampioen?

Speel mee

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Abu Dhabi 2021 RN365 Nieuwsdossier

4 reacties

Viaplay

Unibet
x
Nieuwe trainer Verstappen Bekende naam komt over van grote concurrent