© Ferrari

Nieuwsoverzicht

Weber: 'Familie Michael Schumacher moet open kaart spelen'

16 okt. 2017 10:13 Ruud Dimmers 0 reacties
Jarenlang waren ze een onafscheidelijk duo in de Formule 1: Willi Weber en Michael Schumacher. Als manager van de Duitse F1-legende behaalden ze sportief en financieel prachtige successen.

Voormalig manager Michael Schumacher: 'Waarom vertelt men de waarheid niet?'

De band tussen Weber en Schumacher was altijd heel hecht. Mede dankzij Weber kon Michael zijn F1-debuut maken voor het team van Jordan in 1991. In de jaren die volgden behartigde de Duitser de belangen van de F1-legende. Na de actieve carrière van Michael Schumacher kwam er wat ruis op de lijn. 

Het is inmiddels bijna vier jaar geleden dat Michael Schumacher zwaar hersenletsel opliep bij een sik-ongeval. Veel informatie omtrent de gezondheidssituatie van de voormalig F1-coureur is niet bekend. De familie houdt de kaken stijf op elkaar. Een slechte zaak vindt Weber, zo laat hij TZ weten.

"Ik vind het erg jammer dat de fans van Michael niets weten over zijn gezondheid. Waarom wordt hen de waarheid niet verteld?"

Veel fans vragen met regelmaat om informatie omtrent de gezondheid van Schumacher, maar de familie laat hierover niet los. Wel werd in een rechtszaak tussen de familie en een magazine duidelijk dat Michael niet kan lopen. De laatste geruchten zijn dat de Duitser mogelijk naar Amerika gaat om verder te werken aan zijn herstel. 

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen