Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Weber: 'Familie Michael Schumacher moet open kaart spelen'

Jarenlang waren ze een onafscheidelijk duo in de Formule 1: Willi Weber en Michael Schumacher. Als manager van de Duitse F1-legende behaalden ze sportief en financieel prachtige successen.

De band tussen Weber en Schumacher was altijd heel hecht. Mede dankzij Weber kon Michael zijn F1-debuut maken voor het team van Jordan in 1991. In de jaren die volgden behartigde de Duitser de belangen van de F1-legende. Na de actieve carrière van Michael Schumacher kwam er wat ruis op de lijn. Het is inmiddels bijna vier jaar geleden dat Michael Schumacher zwaar hersenletsel opliep bij een sik-ongeval. Veel informatie omtrent de gezondheidssituatie van de voormalig F1-coureur is niet bekend. De familie houdt de kaken stijf op elkaar. Een slechte zaak vindt Weber, zo laat hij TZ weten. " Ik vind het erg jammer dat de fans van Michael niets weten over zijn gezondheid. Waarom wordt hen de waarheid niet verteld?"

Veel fans vragen met regelmaat om informatie omtrent de gezondheid van Schumacher, maar de familie laat hierover niet los. Wel werd in een rechtszaak tussen de familie en een magazine duidelijk dat Michael niet kan lopen. De laatste geruchten zijn dat de Duitser mogelijk naar Amerika gaat om verder te werken aan zijn herstel.

Viaplay
x
Hulkenberg 'Op weg naar nieuw F1-team'