Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
F1 nieuws

Weerbericht Formule 1 wintertest Bahrein 2024

In samenwerking met Weeronline presenteert RacingNews365 ook in 2024 weer het actuele weerbericht, te beginnen met het weerbericht voor de Formule 1 wintertest in Bahrein.

George Russell Mercedes Bahrain Test Day Three AM
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © RN365/Michael Potts

Bahrein kent een woestijnklimaat en in de zomermaanden zijn temperaturen van 40 graden ook zeker geen uitzondering. Dit is ook één van de redenen dat deze race niet middenin het seizoen, tijdens de zomermaanden, plaatsvindt. Eind februari stijgt de temperatuur op regelmatige basis wel al richting zomerse waarden.

Ook tijdens de testdagen komen de maxima in de buurt van deze zomerse waarden, maar waarschijnlijk wordt dit net niet gehaald. Woensdag tot en met vrijdag stijgt de temperatuur dagelijks naar 23 graden. Hierbij is het vaak zonovergoten met hooguit enkele sluierwolken die over het circuit trekken. Een briesje vanaf zee kan voor enige verkoeling zorgen.

Eerste race waarschijnlijk ook warm en zonnig

Volgende week zondag op 2 maart staat de eerste race van het seizoen op het programma. Het is nog vrij ver weg, maar door het standvastige weerbeeld in deze regio is de kans groot dat de coureurs ook dan kunnen rekenen op een zonnige race. Mogelijk dat de temperatuur dan wel zomerse waarden haalt van 25 graden of meer.

			© Weeronline
	© Weeronline

Unibet heeft een super stunt! Win 50x jouw inzet bij een zege van Verstappen, Norris of Piastri in België. Welke coureur zal er zegevieren?

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Formule 1 wintertest Bahrein 2024 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training