Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Formule 1 weerbericht GP Emilia-Romagna

In samenwerking met WeerOnline presenteert RacingNews365 het weerbericht voor de Grand Prix van Emilia-Romagna. Het belooft een droog weekend te worden, maar het is wel koud voor de tijd van het jaar in Noord-Italië.

Op vrijdag wordt er in Imola niet geracet en dus zoomen we alleen in op het weer van zaterdag en zondag. Tijdens de vrije training en de kwalificatie op zaterdag zullen wolken en zon elkaar afwisselen. 's Ochtends zal het tijdens de vrije training zo'n veertien a vijftien graden worden. 's Middags, als de kwalificatie plaatsvindt, zal het kwik iets verder stijgen richting de achttien graden. Ook op zondag zien we een zelfde weerbeeld, met afwisselend zon en wolken. Eveneens zal de temperatuur rond de achttien graden liggen. Dat is slechts een aantal graden koeler dan de temperaturen op Portimao een week eerder, maar toch koud voor de tijd van het jaar. Anders dan in Portugal zal de wind geen rol van betekenis spelen tijdens het raceweekend. Deze waait zwak en komt uit het zuidwesten. De kans op regen in de race is te verwaarlozen, net als een dag eerder het geval is. Samen met WeerOnline houdt RacingNews365 je de komende dagen op de hoogte van de weersverwachting voor de Grand Prix van Emilia-Romagna.

De stoelpoten van Albon wankelen en Verstappen heeft zijn voorkeur al uitgesproken voor Nico Hulkenberg. Hoe lang laat Red Bull Albon nog spartelen? Dat en meer wordt er door autocoureur Tom Coronel, F1-journalist Ruud Dimmers en host Thomas van Groningen besproken in de nieuwste RN365-podcast, die hieronder te beluisteren is.

Viaplay
x
Max Palmer: "Verstappen kon kampioenschap beslissen, maar zette zichzelf buitenspel"