© Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

Weersvoorspelling GP Brazilië: Regenachtig F1-weekend

08 nov. 2017 12:08 Ruud Dimmers 0 reacties
Formule 1 liefhebbers met een zwak voor regen komen ook dit weekend weer aan hun trekken. Het GP-weekend in Brazilië begint namelijk nat, maar de race zelf zal droog verlopen.

GP-weekend Brazilië begint regenachtig

Op vrijdag is de kans op regen het grootst. De voorspellingen lopen uiteen van zeventig tot en met negentig procent. Dat het vrijdag gaat regenen staat buiten kijf. Vrijdag is de kans op regen in de middag het grootste, waarmee we mogelijk een natte tweede vrije training krijgen.

Zaterdag is het weerbeeld al beter, maar de kans op regen is nog altijd 60 tot 80%. De buien vallen verspreid over de dag, waardoor er de mogelijkheid is dat we een natte derde vrije training of kwalificatie krijgen.

Een herhaling van de magische inhaalrace van Max Verstappen krijgen we op zondag helaas niet. Dit wordt de enige compleet droge dag van het weekend met een zonnetje erbij. Met temperaturen van een graad of vijfentwintig is het prima toeven voor de fans en coureurs.

Mocht het op vrijdag en zaterdag veelvuldig regenen dan zorgt dit voor hoofdbrekens voor de F1-teams. Zij zullen kostbare tracktime missen om hun auto's af te stellen voor de Grand Prix.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen