© Getty Images/Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

"Wereldtitels voor Max Verstappen een kwestie van tijd"

01 aug. 2018 08:01 Ruud Dimmers 3 reacties
Paul Stoddart, voormalig teambaas van Minardi, kent de familie Verstappen al jaren. Vader Jos reed in 2003 voor zijn team en diens zoon Max zag hij opgroeien. De talentvolle Nederlander gaat de gedroomde titels zeker pakken, voorspelt de Australiër.

Het Minardi-avontuur bracht Stoddart en Jos Verstappen in 2003 geen succes. De auto was te langzaam, geld was er niet en punten zaten er niet in. Desondanks is Stoddart nog altijd zeer populair onder de Nederlandse fans.

"Als ik op Schiphol kom kan ik nog steeds niet van de terminal naar de uitgang lopen zonder handtekeningen uit te hoven delen. De Nederlandse fans zijn zeer fanatiek", laat hij aan De Telegraaf weten.

"Max vind ik een geweldige kerel. Toen Max zes jaar was zette ik hem in Rockingham (Australië red.) in een van de allereerste F1-simulatoren. Max wilde tegen Jos racen en won van zijn vader."

"Hij is zonder twijfel een toekomstig wereldkampioen. Het is een kwestie van het juiste moment en het juiste team. Dan blijft het ook niet bij een wereldtitel", klinkt het opgetogen uit de mond van Stoddart.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen