Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Williams

Williams bevestigt tweede coureur 2023, zij het onder voorbehoud

Williams heeft de line-up voor 2023 compleet, mits Logan Sargeant tenminste aan het eind van het Formule 2-seizoen genoeg superlicentiepunten heeft.

M9 E 4oo
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Williams

Williams zette dit weekend voor het eerst Logan Sargeant in de auto tijdens de eerste vrije training. Het team kondigde op zaterdag officieel aan dat hij nog meer vrije trainingen voor zijn rekening zal nemen en dat hij de rookietest in Abu Dhabi zal rijden.

Echter, teambaas Jost Capito schoof aan in de persconferentie voor teambazen en daar ging hij nog een stapje verder: "Als hij aan het einde van het seizoen genoeg superlicentiepunten heeft, dan is hij onze tweede coureur in 2023."

Om het benodigde minimumaantal punten van 40 te vergaren, moet Sargeant als vijfde eindigen in de Formule 2-eindstand. Momenteel staat hij derde met 9 punten voorsprong op de nummers vier, vijf en zes, die evenveel punten hebben. Als hij de twee vrije trainingen die hij dit jaar nog rijdt straffeloos doorkomt, dan is de zesde plek in de eindstand genoeg.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Williams

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Verenigde Staten 2022 RN365 Nieuwsdossier

2 reacties

Viaplay

Unibet
x
RN365 F1-podcast Max Verstappen reed op 80% van zijn kunnen