© Williams F1

Nieuwsoverzicht

Williams dicht Lance Stroll een grootse carrière in de Formule 1 toe

06 jun. 2018 13:42 Jan van der Burgt 0 reacties
Claire Williams is ervan overtuigd dat er een grote toekomst voor Lance Stroll is weggelegd in de Formule 1. Desondanks ligt er nog geen contractverlenging voor de Canadees op tafel.

'Kritiek op Lance Stroll is onterecht'

Lance Stroll debuteerde vorig jaar met wisselend succes, maar dit jaar heeft hij werkelijk nog niets laten zien. Hij wordt regelmatig verslagen door zijn minder ervaren teamgenoot Sergey Sirotkin, maar teambaas Claire Williams is zeer tevreden over de Canadees:

"Hij heeft heel hard gewerkt aan zijn tekortkomingen van vorig jaar. Hij staat onder grote druk en krijgt veel kritiek te verduren, maar ik denk dat hij zeer volwassen omgaat met die onterechte kritiek", aldus Williams in gesprek met Planet F1.

"Ik ben trots op het werk dat Lance voor ons doet en ik hoop van harte dat we hem snel een auto kunnen geven waarmee hij kan laten zien waar hij werkelijk toe in staat is. Ik ben ervan overtuigd dat hem een grootste carrière in de Formule 1 wacht."

Williams mag dan lovend zijn over het optreden van Lance Stroll, van contractverlenging is vooralsnog geen sprake:

"We hebben daar inderdaad nog niet over gesproken. Maar tot op heden voldoet Lance helemaal aan onze verwachtingen en we zijn er het team niet naar om coureurs zonder een goede reden te laten gaan."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen