© Williams F1

Nieuwsoverzicht

Williams: "Kijken kritisch naar line-up 2019"

03 okt. 2018 16:00 Jan van der Burgt 0 reacties
Williams is één van de twee teams die officieel nog geen enkele rijder hebben aangekondigd voor 2019. De verwachting is dat Sergey Sirotkin aan mag blijven, maar volgens teambaas Claire Williams heeft het team meerdere opties.

"We kijken momenteel kritiek naar alle opties die we hebben om met het oog op 2019 de juiste keuzes te maken. We hebben echter nog geen knopen doorgehakt", zo geeft teambaas Claire Williams in gesprek met Sky Sports F1 aan.

Naar verluidt komen onder andere Renault-testrijder Artem Markelov, Mercedes-junior George Russell en Esteban Ocon in aanmerking voor het tweede stoeltje bij Williams, er vanuit gaande dat Sergey Sirotkin mag blijven. Williams zelf houdt haar lippen echter op elkaar als het aankomt op de diverse kandidaten:

"Er staat een aantal coureurs op ons lijstje, maar ik ga niet zeggen wie dat zijn. Het is echter wel duidelijk dat we meerdere opties hebben", vervolgt Williams, die terloops aangeeft dat geld niet allesbepalend hoeft te zijn: "We willen niet alleen overleven, we willen ook succesvol zijn."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen