© Williams F1

Nieuwsoverzicht

Williams maakt opvolger Felipe Massa niet snel bekend

11 nov. 2017 16:20 Wanda Bisschop 0 reacties
Felipe Massa kondigde vorig jaar zijn afscheid in de Formule 1 al aan maar stond vervolgens in Australië gewoon op de grid. Nu maakt Massa zich opnieuw op voor zijn laatste twee Formule 1 races uit zijn indrukwekkende carrière.

Williams blijft wikken en wegen over verschillende coureurs

Dit jaar is zijn afscheid definitief en moet Williams op zoek naar een vervanger. Verschillende namen circuleren al enige tijd rond in de paddock waaronder Kubica, Kvyat en Wehrlein. Wie het gaat worden, laat nog even op zich wachten volgens technisch directeur Paddy Lowe.

"We verwachten niet dat we op korte termijn een beslissing maken wie de opvolger wordt van Massa. We hebben verschillende opties en we nemen onze tijd om de juiste keuze te maken. Zodra we dat weten, horen jullie dat van ons."

Ook voor Lance Stroll is het nog een verrassing wie hij volgend seizoen als teamgenoot krijgt. Tijdens de persconferentie in Brazilië grapte hij nog over Hamilton als mogelijke teamgenoot om daar vervolgens op serieuze toon aan toe te voegen.

"Het is volledig aan het team. Mijn taak is gewoon om zo goed mogelijk te rijden, zij doen dan de rest."

Stroll liet in ieder geval weten het jammer te vinden dat er een einde komt aan de samenwerking met Massa.

"Hij heeft ontzettend veel ervaring en kennis. Hierdoor leerden we veel over de auto en ook hoe we de auto kunnen verbeteren. Hij is daarnaast ook een hele leuke vent om erbij te hebben. Hij heeft een geweldige carrière gehad met veel overwinningen en podiumplekken. Absoluut een carrière om trots op te zijn."

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen