Williams: "Nieuwe livery voor een nieuwe, frisse start"

Waar Toro Rosso met de livery voor 2019 weinig opzien baarde, oogde de nieuwe Williams juist radicaal anders dan in 2019. Teambaas Claire Williams is enthousiast.

Tijdens de presentatie van de nieuwe Williams FW42 stonden coureurs Robert Kubica en George Russell samen met teambaas Claire Williams naast de auto. De auto kreeg een metamorfose, mede door de komst van nieuwe titelsponsor Rokit. Williams is zeer te spreken over de nieuwe kleurstelling.

"In het ontwerp van de livery van onze nieuwe auto is ontzettend veel tijd gaan zitten", zo laat de Britse weten. "We hebben alles in eigen huis kunnen ontwerpen, dankzij een zeer creatief team. We wilden een livery presenteren die uit zou dragen waar Williams staat en hoe wij naar de toekomst kijken."

"De basiskleuren van Williams waren altijd wit en marineblauw, maar we hebben er bewust voor gekozen om een nieuwe weg in te slaan", vervolgt de dochter van teamoprichter Frank WIlliams. "Met deze nieuwe kleuren willen we uitstralen dat we fris aan een nieuw hoofdstuk willen beginnen.'

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen