Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Williams: "Ocon nog altijd kanshebber voor F1-stoeltje in 2019"

De komst van George Russell bij het team van Williams verandert niets aan de kansen van Esteban Ocon op een racestoeltje bij het Britse team. Dit meldt teambaas Claire Williams.

Algemeen aangenomen werd dat de komst van George Russell, die net als Esteban Ocon onder contract bij Mercedes staat, de deur definitief dicht zou gooien voor de jonge Fransman. Teambaas Claire Williams spreekt dit in gesprek met Sky Sports tegen.

"We analyseren momenteel de situatie en beschikken over een short-list. We zijn erg blij met de coureurs die we evalueren en het zal niet lang duren voordat wij de knoop doorhakken. Natuurlijk staat Esteban nog altijd op deze lijst. Het zou gek zijn als we niet geïnteresseerd zouden zijn in hem", laat teambaas Claire Williams weten. Aangenomen wordt dat Sergey Sirotkin, huidige coureur bij het Williams-team en Robert Kubica de belangrijkste concurrenten zijn. Ocon komt momenteel uit voor Force India, maar zijn positie daar wordt ingenomen door Lance Stroll. De komst van de Canadees, in het door zijn vader gekochte team, wordt naar verwachting op korte termijn wereldkundig gemaakt.

Viaplay
x
Data Verstappen worstelt ook in droge omstandigheden