© Force INdia

Nieuwsoverzicht

Williams: "Ocon nog altijd kanshebber voor F1-stoeltje in 2019"

14 okt. 2018 17:00 Ruud Dimmers 0 reacties
De komst van George Russell bij het team van Williams verandert niets aan de kansen van Esteban Ocon op een racestoeltje bij het Britse team. Dit meldt teambaas Claire Williams.

Algemeen aangenomen werd dat de komst van George Russell, die net als Esteban Ocon onder contract bij Mercedes staat, de deur definitief dicht zou gooien voor de jonge Fransman. Teambaas Claire Williams spreekt dit in gesprek met Sky Sports tegen.

"We analyseren momenteel de situatie en beschikken over een short-list. We zijn erg blij met de coureurs die we evalueren en het zal niet lang duren voordat wij de knoop doorhakken. Natuurlijk staat Esteban nog altijd op deze lijst. Het zou gek zijn als we niet geïnteresseerd zouden zijn in hem", laat teambaas Claire Williams weten.

Aangenomen wordt dat Sergey Sirotkin, huidige coureur bij het Williams-team en Robert Kubica de belangrijkste concurrenten zijn. Ocon komt momenteel uit voor Force India, maar zijn positie daar wordt ingenomen door Lance Stroll. De komst van de Canadees, in het door zijn vader gekochte team, wordt naar verwachting op korte termijn wereldkundig gemaakt.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen