Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Williams

Williams op het matje geroepen voor bijzondere overtreding

Het team van Williams moet zich gaan verantwoorden bij de stewards. Beide coureurs van het team waren te laat bij de rijdersmeeting.

Colapinto USA
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

De stewards hebben het team van Williams ter verantwoording geroepen voor een wel vrij bijzondere overtreding. Beide coureurs van het team waren te laat tijdens de rijdersmeeting in Austin.

Dat is een overtreding van Artikel 20.1 van de sportieve reglementen van de FIA. Daarin staat dat alle coureurs op tijd aanwezig dienen te zijn bij een dergelijke vergadering. Zowel Alexander Albon als Franco Colapinto zouden dit niet hebben gehaald. De beide heren moeten zich, samen met afgevaardigden van het team, om 18:00 uur lokale tijd melden bij de stewards. Dat is om 01:00 Nederlandse tijd.

Nu de herfststop voorbij is, wordt dit weekend de GP van de Verenigde Staten verreden. Als Max Verstappen of een andere favoriet dit weekend wint in Austin, betaalt Unibet maar liefst 50 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
GP VS Opgeluchte Verstappen deelt hoopgevende boodschap over Red Bull-update