© Williams F1

Nieuwsoverzicht

Williams stelt rijderskeuze uit tot in 2018

15 dec. 2017 17:44 Ruud Dimmers 0 reacties
De soap rondom het laatste vrije stoeltje in de Formule 1 duurt voor. Het F1-team van Williams laat Robert Kubica en Sergey Sirotkin nog langer wachten. Pas in 2018 komt er duidelijkheid omtrent de teamgenoot van Lance Stroll.

Williams laat Sirotkin en Kubica nog langer wachten

Wie pakt het laatste beschikbare stoeltje in de Formule 1? Robert Kubica leek de deal rond te hebben, maar na zijn test in Abu Dhabi waren er ineens twijfels. Deze twijfels werden groter toen Sergey Sirotkin een zak geld met een waarde van $ 15 miljoen dollar op tafel legde.

Daar waar Kubica dacht zijn comeback te kunnen maken in de Formule 1, moet hij lijdzaam afwachten hoe alles uit zijn handen lijkt te glippen. Bij Williams is men 'onder de indruk' van Sirotkin (en zijn geld). Eerder werd gesuggereerd dat de deal vandaag rond zou komen, maar Williams heeft geen haast en tilt de beslissing over de feestdagen heen.

Ergens in januari zal het Britse team de knoop doorhakken meldt Autosport.com. Sergey Sirotkin zou dicht bij een akkoord met Williams zijn, maar er izjn nog details die geregeld moeten worden.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen