© Renault F1

Nieuwsoverzicht

'Williams twijfelt over fysieke gesteldheid Robert Kubica'

26 nov. 2017 11:50 Rik Alkema 1 reacties
Hoewel Robert Kubica de topkandidaat is voor een zitje bij Williams volgend seizoen, is het nog geen uitgemaakte zaak dat de Pool ook daadwerkelijk in de auto zit volgend jaar. Volgens technisch directeur Paddy Lowe is vooral de fysieke gesteldheid van Kubica nog een struikelblok.

Williams gaat Robert Kubica testen na GP Abu Dhabi

Ondanks de 'onbekende' fysieke gesteldheid van Kubica, is Lowe erg enthousiast om de Pool weer een kans te geven in de Formule 1.

"Robert is zeer professioneel en enorm toegewijd. Het is interessant om hem als coureur te hebben en daarom gaan we hem binnenkort testen", zei Lowe in Abu Dhabi.

Daarom zal Kubica na de GP van Abu Dhabi ook gaan testen voor het team van Williams, vooral om zijn fysieke gesteldheid te controleren.

"We zijn met Robert een traject ingegaan om zijn fysieke gesteldheid te testen. Tot nu toe gaat dat goed, meer kan ik er niet over zeggen."

"Maar we moeten er wel rationeel in staan. Robert zal een normaal testprogramma afwerken en dan kunnen wij een paar van onze vragen beantwoorden", aldus Lowe.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen