Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Williams

Williams zet vanwege hack streep door spectaculaire lancering FW43B

Deze vrijdag zou Williams op een wel heel bijzondere wijze haar nieuwe wagen presenteren, maar helaas hebben ze hier een streep doorgezet.

Williams AR launch
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Williams

In een periode waarin het lastig is om een nieuwe Formule 1-bolide met veel spektakel te presenteren, werden vele teams creatief. Williams misschien wel het meest creatief, want de Britse renstal kondigde deze aan dat het haar nieuwe wagen, de FW43B, middels augmented reality wilde onthullen.

Fans konden een app downloaden waarmee ze de nieuwe wagen in hun huiskamer zouden kunnen projecteren, maar deze vrijdagochtend, enkele uren voor de launch, trok Williams de stekker er uit. De app waarmee de mensen de onthulling konden volgen zou namelijk gehackt zijn. Daardoor lekten de eerste foto's van de nieuwe livery al uit.

De app is dan ook verwijderd uit de Apple App Store en de Google Play Store. In een statement laat het team weten de situatie te betreuren. "We keken enorm uit om deze ervaring te delen met onze fans, in het bijzonder tijdens deze zware periode waarin het niet mogelijk is om onze fans in persoon de nieuwe bolide te laten ervaren. We kunnen ons alleen maar verontschuldigen dat het niet is gelukt."

Wel zal het team deze vrijdag de eerste studiofoto's van de nieuwe Williams-livery delen met de wereld.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Nicholas Latifi

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Startgrid Gewijzigde startopstelling Formule 1 GP Spanje na dubbele gridstraf