Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Nederland 2023

Win 2 unieke tickets voor de F1 Heineken Dutch Grand Prix

De Dutch GP is helemaal uitverkocht, maar toch maak jij nog kans om er bij aanwezig te zijn! Doe mee aan de volgende actie en wie weet kan je Max Verstappen vanaf een unieke plaats live in actie zien.

Na de zomerstop komen Max Verstappen en de overige F1-coureurs in actie tijdens de Dutch GP en jij kunt daarbij aanwezig zijn! Heineken geeft in samenwerking met RacingNews365 namelijk unieke kaarten weg, die jij kunt winnen. Jij maakt namelijk kans om op de zaterdag van de Dutch GP op de Heineken® Player 0.0 Pitwall Bar te zitten. Laat deze geweldige kans niet liggen en race nu naar de website van Heineken om deze unieke kaarten te winnen!

Vanaf de Pitwall plaatsen heb je hetzelfde overzicht dat ook teambazen als Toto Wolff en Christian Horner hebben. Een unieke plaats dus aan het circuit, die voor slechts enkele mensen is weggelegd. Waar de teambazen het druk zullen hebben met het leiden van het team hoef jij je alleen maar druk te maken over het tappen van een (al dan niet alcoholvrij) biertje, terwijl de F1-coureurs recht voor jouw neus voorbij racen. Deze ultieme 'Fan Experience' wil je absoluut meemaken en delen met je vrienden en familie. Een geweldige ervaring die je als Formule 1-fan niet aan je voorbij wil laten gaan!

Naast de hoofdprijs zijn er ook General Admission kaartjes te winnen voor de zondag van de Dutch GP. Mocht je naast de eerste prijs grijpen, maak je nog altijd kans om het racespektakel in Zandvoort vanaf dichtbij mee te maken! Op 21 augustus worden de prijswinnaars al bekend gemaakt, dus race net zo snel als de F1-coureurs naar de volgende link om kans te maken op de tickets.

Zie jij jezelf al zitten in de onderstaande Heineken® Player 0.0 Pitwall Bar zitten met je beste vriend of vriendin?

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!
Viaplay
x
Mercedes Hamilton wijst eigen vervanger aan: "Ik zou hem kiezen"