WIN DE ULTIEME RACE-ERVARING!

02 aug. 2018 12:26 Ruud Dimmers 0 reacties
Wil jij ervaren hoe het is om als een echte racecoureur over smalle, bochtige wegen te racen? Grijp dan nu jouw kans!

RACE MEE IN EEN ECHTE RALLY-AUTO!

Droom je ervan om zelf te racen en het echte racegevoel te ervaren? Opel biedt jou deze waanzinnige kans!

Van 16 t/m 20 augustus vindt de WK Rally plaats en de plek naast Timo van der Marel tijdens de Shakedown is nog vrij! Je neemt plaats in de snelle Opel ADAM R2 en racet met duizelingwekkende snelheden over het officiële rallyparcours. Durf jij de uitdaging aan? Meld je dan snel aan via deze link!

Tevens krijg je een complete VIP-reis voor twee personen naar de WK Rally in Duitsland cadeau!

Bekijk in onderstaande 360 graden video hoe ontzettend gaaf het is om in de Opel ADAM R2 over een rallyparcours te rijden.

Wij begrijpen als geen ander dat je enthousiast bent geworden na het zien van deze video. Race dan nu naar de website en wie weet scheur jij binnenkort met Timo van der Marel over een echt WK Rally parcours!

Over Opel en motorsport

Timo van der Marel en zijn vaste co-pilote Rebecca van der Marel komen dit jaar na een zeer succesvol 2017-seizoen wederom uit voor Opel in diverse rallywedstrijden in binnen- en buitenland. Net zoals in voorgaande jaren rijdt Timo van der Marel ook in 2018 met de ADAM R2.

Unlock your potential

Binnen de campagne ‘unlock your potential' laten Opel en haar ambassadeurs dit rallyseizoen zien dat iedereen zijn of haar eigen toekomst in handen heeft. Door met de juiste focus doelen na te streven, is niets onmogelijk. Motorsport wordt gezien als ultieme metafoor.

Timo van der Marel: “Voor mij persoonlijk is het belangrijk geweest een plan te hebben. Te weten waar ik naartoe wilde. Mij heeft dat gebracht tot de top in rally. Maar het draait niet alleen om mij. Als ik aan mijn potentieel denk, denk ik ook aan mijn auto en monteurs. Alleen met een optimale afstelling en voorbereiding, kan ik mijn niveau laten zien.”


Actie loopt tot en met 5 augustus 2018.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen