Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Max Verstappen

Dubbele uitdaging voor Verstappen: niet één, maar twee races op het programma

Max Verstappen gaat een druk weekend tegemoet in Imola. Naast de Grand Prix van Emilia-Romagna heeft de Nederlander namelijk nog een best wel tijdrovende race op het programma staan.

Verstappen Miami race
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Voor het eerst dit seizoen staat er weer een 'normale' Grand Prix op de kalender. De Formule 1 vertrekt richting Europa voor de Grand Prix van Emilia-Romagna, het tijdschema zal dit weekend voor de Nederlandse fans weer als vanouds voelen én het circuit in Imola heeft alle nodige factoren van een perfect traditioneel circuit in huis. Kortom: een echt feestje voor de Nederlandse racefans. 

Voor Max Verstappen zal het weekend er, zoals wel vaker het geval is, toch iets anders uit komen te zien. Dat heeft echter niets te maken met allerlei andere verplichtingen, zoals bijvoorbeeld alle mediasessies en andere interviews, want de Nederlander heeft zelf een bijzonder evenement op de planning staan. De virtuele 24-uursrace op de Nürburgring staat namelijk op het programma en die mag Verstappen niet missen.

De Nederlander staat immers bekend als echte simrace-fanaat en samen met zijn simrace-team Team Redline is hij bij vrijwel alle simraces van de partij. Ook dit weekend zal dat dus het geval zijn, al zal de agenda van Verstappen aardig vol komen te zitten met al deze plannen. 

Het is in ieder geval mooi meegenomen dat Verstappen ervaring heeft met drukke schema's, want het is niet de eerste keer dat hij zijn Formule 1-taken combineert met simracen. Het leverde dit seizoen ook al eens grappige beelden op, dus wie weet waar hij dit weekend weer mee voor de dag komt!

Praat mee!

Viaplay
x
Silly Season 'Sainz ziet opnieuw belangrijke optie voor 2025 wegvallen'