Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Mercedes

Wolff blij en bezorgd tegelijk na gelukkige dubbeloverwinning Mercedes in Rusland

Natuurlijk was Toto Wolff gelukkig met de overwinning op het Sochi Autodrom, maar de Mercedes-teambaas weet dat zijn team niet op eigen kracht heeft gewonnen. Dat gegeven baart hem zorgen.

Hamilton Bottas Rusland 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Vreugde overheerst echter luttele minuten na de Grand Prix van Rusland. Mercedes-teambaas Toto Wolff spreekt na een één-twee van het team over het 'mooiere soort overwinningen'.

"Dit is waarom van de zondagen houden, want werkelijk alles kan gebeuren. Niks is mooier dan te winnen zonder dat je echt over de snelste auto beschikt, en dat is precies wat er vandaag gebeurde."

En juist dat wat het resultaat van vandaag zo mooi maakt, baart Toto Wolff tegelijkertijd ook de meeste zorgen: "We moeten écht aan de bak, want Ferrari lijkt gewoon sneller te zijn dan wij. We moeten zien te achterhalen hoe we de snelheid in de kwalificatie kunnen verbeteren en hoe we de auto beter kunnen opzetten voor de race."

Een blik op het kampioenschap wijst uit dat Mercedes én Lewis Hamilton er zeer goed voor staan, maar Wolff rekent zich nog niet rijk: "Vandaag hebben we ons vastgehouden aan de kleinste details en daarmee een grote stap richting de titel gezet, maar het is nog niet gedaan."

"We gaan verder op Suzuka, een baan die ons normaal gesproken goed ligt. We zijn daar altijd snel, maar we moeten wel wat antwoorden zien te vinden op vragen waar we nog nu mee zitten."

1 reactie

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Formule 1-podcast Nog volop werk aan de winkel voor Verstappen en Red Bull