Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Mercedes

Wolff blij en bezorgd tegelijk na gelukkige dubbeloverwinning Mercedes in Rusland

Natuurlijk was Toto Wolff gelukkig met de overwinning op het Sochi Autodrom, maar de Mercedes-teambaas weet dat zijn team niet op eigen kracht heeft gewonnen. Dat gegeven baart hem zorgen.

Hamilton Bottas Rusland 2019
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Vreugde overheerst echter luttele minuten na de Grand Prix van Rusland. Mercedes-teambaas Toto Wolff spreekt na een één-twee van het team over het 'mooiere soort overwinningen'.

"Dit is waarom van de zondagen houden, want werkelijk alles kan gebeuren. Niks is mooier dan te winnen zonder dat je echt over de snelste auto beschikt, en dat is precies wat er vandaag gebeurde."

En juist dat wat het resultaat van vandaag zo mooi maakt, baart Toto Wolff tegelijkertijd ook de meeste zorgen: "We moeten écht aan de bak, want Ferrari lijkt gewoon sneller te zijn dan wij. We moeten zien te achterhalen hoe we de snelheid in de kwalificatie kunnen verbeteren en hoe we de auto beter kunnen opzetten voor de race."

Een blik op het kampioenschap wijst uit dat Mercedes én Lewis Hamilton er zeer goed voor staan, maar Wolff rekent zich nog niet rijk: "Vandaag hebben we ons vastgehouden aan de kleinste details en daarmee een grote stap richting de titel gezet, maar het is nog niet gedaan."

"We gaan verder op Suzuka, een baan die ons normaal gesproken goed ligt. We zijn daar altijd snel, maar we moeten wel wat antwoorden zien te vinden op vragen waar we nog nu mee zitten."

Speel de Viaplay Pitstop Challenge en maak kans op een VIP kartavond met Tom Coronel.

Speel nu de pitstop game
Forbidden

Weddenschappen Lewis Hamilton

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

1 reactie

RN365 Special
Red Bull-kopstukken vreesden even het ergste voor Verstappens kampioensbolide

RacingNews365 zat na het F1-seizoen exclusief samen met twee Red Bull-kopstukken. Technisch directeur Pierre Wache en Chief Engineer Paul Monaghan. Zij praten uitgebreid over de RB18 waarmee Verstappen dit jaar vijftien races won. Voorafgaand aan het seizoen vreesden ze nog dat de auto misschien 'beschadigd' zou zijn door het kampioensgevecht in 2021. Dat en meer lees je in ons interview.

Lees meer
Viaplay
x
Interview met Verstappen Max baalt van zijn 'luie' F1-bolide: "Dat is toch wel zonde"