Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Toto Wolff

Wolff grapt na vertrek Tost: "Dan is Horner de volgende toch?"

In een persconferentie haalde Toto Wolff herinneringen met Franz Tost op. Maar terwijl hij dit deed, deelde hij ook een speelse sneer aan Red Bull-teambaas Christian Horner uit.

Wolff Horner
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool

De Mercedes-teambaas kreeg een compleet andere vraag gesteld toen hij zijn waardering voor AlphaTauri-teambaas Franz Tost wilde uiten: "Ik wil eerst even wat zeggen over Franz, want we zijn natuurlijk beide Oostenrijkers... en dus hebben we een geschiedenis."

"We zijn beide begonnen met racen op de oude Red Bull Ring en waren beide instructeurs op dezelfde raceschool. Natuurlijk was Franz er 45 jaar voor mij", grapt Wolff. "Om eerlijk te zijn zat er maar een paar jaar tussen. Dus we zijn van ver gekomen samen."

"Dat zou mijn leven zoveel makkelijker maken"

Dan richt Toto zich direct tot Franz Tost en Christian Horner, beide aanwezig tijdens de persconferentie: "Ben jij van ons allemaal de langstzittende teambaas", vroeg Toto aan Franz. "Of ben jij dat Christian?" Het antwoord laat zich raden. Horner kwam in 2005 aan het roer te staan van Red Bull, Tost een jaar later.

"Ok. Dan ben jij de volgende die stopt, toch", grapt de Mercedes-teambaas naar zijn Red Bull-concullega. "Dat zou mijn leven zoveel makkelijker maken..."

Max Verstappen is de grote favoriet voor de overwinning in Miami. Hij heeft tot nu toe alle edities van deze Grand Prix gewonnen. Als de Nederlander zondag opnieuw wint, betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Formule 1 GP Miami 2023 RN365 Nieuwsdossier

Praat mee!

Viaplay
x
Toekomst Newey's manager hint op zijn volgende stap na Red Bull-vertrek