Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Mercedes

Wolff: "Hamilton en ik zijn helemaal kapot"

Het dal waarin Mercedes zich daags na de Grand Prix van Azerbeidzjan bevond, was diep, heel diep. Toto Wolff zat er helemaal doorheen, net als zijn stercoureur Lewis Hamilton.

coronatest Wolff
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Na twee baalweekenden hoopt Mercedes de rug komend weekend in Frankrijk weer te kunnen rechten. Tot aan dat raceweekend gaat Mercedes zich eens goed achter de oren krabben, want na het desastreuze raceweekend in Azerbeidzjan, waarin het team geen enkel punt scoorde, is iedereen helemaal kapot.

Dat vertelt Toto Wolff na het raceweekend tegenover onder meer RacingNews365 als hem wordt gevraagd hoe hij en stercoureur Lewis Hamilton reageerden op het pijnlijke verlies in Mercedes. "We zijn allebei helemaal kapot, om eerlijk te zijn", zo verzucht hij, alvorens er een pijnlijke stilte valt.

"Voor Lewis als coureur was het (de overwinning, red.) zo dichtbij en toen was het plots weer helemaal verdwenen", gaat hij teleurgesteld verder. "We moeten gewoon zorgen dat we op ons best zijn. We moeten het beste geven van wat we in huis hebben, maar in Azerbeidzjan hebben we de coureurs geen competitief pakket gegeven. Verre van zelfs."

Bij Mercedes is men dan ook gefrustreerd. Niet zozeer door die onhandige uitvalbeurt van Hamilton, die een zekere 18 en misschien zelfs 25 punten weggaf. "Onze frustratie komt niet alleen voort uit Hamilton die rechtdoor schoot, maar doordat we niet aan de verwachtingen doen. Wij allemaal, Lewis, de engineers, ikzelf, iedereen in het team", aldus de teambaas.

Toch is Wolff er zeker van dat Mercedes in Frankrijk terug kan slaan. "Zonder twijfel kunnen we terugslaan. Dit team is zo sterk en ik ben zo boos, dat we die emoties om gaan zetten in positieve energie. We zijn vechters en we zullen terugkomen."

Geniet nog meer van jouw favoriete F1-site zonder advertenties, een exclusieve app én nog veel meer.

Check het snel!
Forbidden

Weddenschappen Valtteri Bottas

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Azerbeidzjan 2021 RN365 Nieuwsdossier

54 reacties

Viaplay
x
Tijdschema Afwijkend tijdschema Formule 1 GP Singapore 2022