Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Toto Wolff

Wolff in beeld als nieuwe baas van de Formule 1

Mercedes-teambaas Toto Wolff staat op poleposition om de functie van CEO van Liberty Media per 2020 over te nemen van Chase Carey. Dat is althans als we de geruchten moeten geloven.

Toto Wolff Mercedes
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Mercedes-teambaas Toto Wolff denkt na over zijn toekomst in de Formule 1. Omdat het voorzetten van de succesreeks van Mercedes door de nieuwe reglementen in 2021 geen gegeven is en Mercedes CEO Dieter Zetsche eind mei aftreedt, zou Wolff zijn kans schoon zien zijn carrière een nieuwe wending te geven.

Wolff zou bovendien op gespannen voet leven met Zetsches opvolger Ola Kallenius, wat de keuze voor Wolff om eens verder om zich te kijken aannemelijker maakt.

Het huidige contract van Wolff loopt eind 2020 af, evenals de mondelinge verbintenis van Liberty Media-baas Chase Carey. Diens contract loopt tot en met 2019, maar hij heeft al toegezegd aan te blijven tot de nieuwe reglementen ingaan.

Een bron binnen Liberty Media heeft in gesprek met Racefans aangegeven dat men zeer gecharmeerd is van Toto Wolff, maar via de officiële kanalen van de Formule 1 wil men niet op de geruchten reageren.

Bookmaker Unibet pakt opnieuw uit met een speciale Max Booster voor de GP van Spanje. Winst van Verstappen op het circuit waar hij in 2016 voor het eerste zegevierde, kan jou 50 keer je inzet opleveren!

Alleen geldig voor nieuwe spelers, minimum leeftijd 24 jaar. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 50x jouw inzet!
Forbidden

Weddenschappen Mercedes

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet
Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
Verstappen houdt 't onmogelijke voor mogelijk "Qua snelheid kan 't"