Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Toto Wolff

Wolff keek vol afschuw naar Netflix-serie Drive to Survive: "Ik haat het"

Toto Wolff is absoluut geen fan van het nieuwe seizoen Drive to Survive. De Mercedes-teambaas haakte na twee afleveringen al af.

Wolff Turkey 2021
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Het nieuwe seizoen van de Netflix-hit Drive to Survive verschijnt op vrijdag 11 maart, maar verschillende Formule 1-prominenten kregen al de kans om de serie wat eerder te bekijken. Ook Mercedes-teambaas Toto Wolff bekeek alvast twee afleveringen, maar was er op zijn zachtst gezegd niet over te spreken.

"Ik heb aflevering een en twee gezien, en ik haat het", zegt hij tegen Independent Ierland. De reden hiervoor? "Nu zijn we deelnemers, daar zijn we gaandeweg ingegroeid. Ik wil eigenlijk geen camera's op mij gericht hebben. Het hoort echter bij mijn werk en ik moet het hebben over auto's en de businesskant van de F1."

Enorme groei in de F1 door Drive to Surive

Wolff merkt dat de populariteit van de sport explosief is gegroeid, waardoor ook hij bekender is geworden bij het grote publiek. "Ineens realiseer je je dat het zo enorm groot is geworden, overal ter wereld. Dit gaat gepaard met nieuw publiek en jonger publiek."

Op vrijdag 11 maart, dag twee van de wintertestdagen in Bahrein, komt het nieuwe seizoen van Drive to Survive uit op Netflix.

Ook interessant:

Verstappen en Red Bull hebben de Formule 1 veranderd

Natuurlijk gaat het in de nieuwe RN365-podcast over het ontslag van Mazepin en het nieuwe contract van Verstappen. Luister nu de podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk.

25 reacties

RN365 Special
Is deze wiskundige formule het geheim van Red Bull-topontwerper Adrian Newey?

Het is één van de meest besproken topics in de Formule 1 van dit seizoen: porpoising. Heeft Red Bull-topontwerper Adrian Newey de juiste formule gevonden om het probleem in kaart te brengen en daarnaar te handelen?

Lees meer
Viaplay
x
Breaking Verstappen hekelt 'extreem pijnlijk' Red Bull-probleem