Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Nyck de Vries

Wolff: "Lauda zou zijn petje af hebben genomen voor De Vries"

Mercedes-teambaas Toto Wolff sluit zich aan bij een lange rij aan mensen die Nyck de Vries loven na zijn indrukwekkende debuut. Hij heeft mooie woorden over voor de Fries.

De Vries Italy
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Mercedes-teambaas Toto Wolff is zeer lovend over wat hij van zijn pupil Nyck de Vries heeft gezien tijdens de Formule 1 Grand Prix van Italië: "Ik denk dat niemand anders het beter had kunnen doen dan hij", zo meldt hij ten overstaan van onder andere RacingNews365.

"Het ene moment rijd je nog in een Aston Martin, met enorme meetapparatuur aan weerszijden van de cockpit, en het andere moment word je last minute opgeroepen om in een andere auto te stappen, om vervolgens je teamgenoot met grote marges te verslaan. Niki (Lauda, red.) zou zijn pet voor hem af hebben genomen."

"Nyck is een goeie jongen. Hij is niet alleen snel, maar hij is ook heel intelligent een een goede teamspeler. Dat is waarom hij dit vandaag verdiend heeft."

Lovende woorden dus, maar maakt dit ook dat hij volgend jaar gewoon op de Formule 1-grid staat, zo wordt Wolff voorgelegd: "Wat kan hij voor wat betreft zijn performance nog meer doen dan hij vandaag heeft laten zien? Hij stapte zonder enige voorbereiding in een auto waar hij nog niet meer had gereden. Hij heeft zeker laten zien waar hij toe in staat is."

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Nyck de Vries

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Italië 2022 RN365 Nieuwsdossier

27 reacties

Viaplay

Unibet
x
Nieuwe Hamilton? Reuzenstap richting F1? Een indrukwekkende debuut!