Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Toto Wolff

Wolff looft Verstappen op sarcastische wijze: "Briljant geracet!"

Toto Wolff had na de race een lofzang over voor Max Verstappen, maar meende er weinig van van. De Oostenrijker was overduidelijk opgetogen na de zege, nadat 'iedereen tegen Mercedes was'.

Verstappen Hamilton Brazil
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Contentpool

Toto Wolff stond na de overwinning van Lewis Hamilton met een grote glimlach voor de camera van het Britse Sky Sports. Hij was duidelijk tevreden met de zege van zijn stercoureur, want alles werd dit weekend op de Brit en zijn team afgevuurd.

"Dit was de meest bevredigende zege in mijn Mercedes-tijd, want we zijn op achterstand begonnen met onze motorstraf", steekt hij van wal. "Vervolgens werden we gediskwalificeerd na de kwalificatie, wat een harde straf was. In de race zat het ons ook tegen, zoals die ene beslissing waar Lewis niet op wilde reageren."

Hamilton liet zich niet expliciet uit over het gevecht met Verstappen, maar Wolff wil dat graag wel doen. Hij doet het op een bijzondere manier. Namelijk door een grote, sarcastische reactie te geven.

"Ik wil er wel op reageren. Het was namelijk briljant racen. Het was hard verdedigd, op de limiet en Hamilton was superslim om contact te voorkomen. Het was geweldig om twee geweldige coureurs te zien racen en om er vervolgens geen vijf seconden straf voor te geven. Kom oooooop zeg."

Mercedes vol vertrouwen

Het zat dit weekend niet mee bij Mercedes, maar volgens Wolff heeft dat er alleen maar voor gezorgd dat het team hechter is geworden. Iedereen is op dit moment namelijk tegen het Mercedes-team, denkt hij.

"Het team is altijd een, maar deze beslissingen hebben ons nog dichter bij elkaar gebracht. Men is tegen ons. Dat is wat Lewis al zijn hele leven heeft en nu merken we het als team. We gaan vechten en we laten ons geen slachtoffer worden. Dat is het gevoel in de garage op dit moment", aldus de Oostenrijker.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Max Verstappen

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

Formule 1 GP Brazilië 2021 RN365 Nieuwsdossier

84 reacties

Viaplay

Unibet
x
Red Bull Red Bull verliest grote voorsprong op één belangrijk vlak