© Prema Racing

Nieuwsoverzicht

Wolff: "Mercedes heeft geen plek voor Mick Schumacher"

24 dec. 2018 09:01 Wanda Bisschop 1 reacties
Mick Schumacher maakt in 2019 zijn opwachting in de Formule 2 en rijdt daarmee zijn races in het voorprogramma van de Formule 1. Ongetwijfeld zijn alle ogen gericht op de prestaties van de zoon van de zevenvoudig wereldkampioen, Michael Schumacher.

Ook bij Mercedes houden ze de verrichtingen van de jonge Schumacher met argusogen in de gaten. "Mick heeft met een Mercedes-motor de titel veroverd in de Formule 3, maar men moet hem de tijd geven zodat hij zich verder kan ontwikkelen', aldus teambaas Wolff tegenover het Duitse Bild.

Hoewel Wolff vaak genoeg heeft aangegeven onder de indruk te zijn van de kwaliteiten van Schumacher, hoeft de jonge Duitser voorlopig niet te rekenen op een uitnodiging voor een gesprek bij Mercedes.

"Mercedes heeft op dit moment geen ruimte voor Mick. In ons juniorenprogramma is geen plek meer vrij en daarbij komt dat onze prioriteit erop is gericht om voor 2020 een stoeltje te vinden voor Esteban Ocon."

Ocon is in 2019 veroordeeld tot de rol van reserverijder bij Mercedes nadat zijn stoeltje bij Racing Point is overgenomen door Lance Stroll.

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen