Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Toto Wolff

Wolff: "Mercedes eindelijk weer de oude in Verenigde Staten"

Teambaas Toto Wolff was zeer te spreken over de prestaties van Mercedes tijdens de Grand Prix van de Verenigde Staten. Volgens de teambaas van de Duitse renstal was het afgelopen raceweekend het voorlopige hoogtepunt van het seizoen.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Afgelopen zondag behaalde Mercedes tijdens de Grand Prix van de Verenigde Staten haar negende één-twee finish van het seizoen, met Valtteri Bottas als uiteindelijke winnaar. Teamgenoot Lewis Hamilton schreef het weekend ook zijn zesde wereldtitel op zijn naam. Teambaas Toto Wolff is lovend over de prestaties van zijn team tijdens de race in Austin.

"Hier vond het team haar oude vorm terug, met een overwinning van Valtteri en het winnen van het wereldkampioenschap door Lewis", zo vertelt Wolff. "Dit weekend is voor mij echt het hoogtepunt van het seizoen." Bottas pakte naast de overwinning ook voor het eerst sinds de Grand Prix van Duitsland een poleposition voor de renstal.

Hoewel Mercedes ruim voor het einde van het seizoen beide wereldtitels heeft veroverd, heeft het team volgens Wolff dit jaar een bredere variatie aan goede en slechte momenten gekend. "We begonnen het jaar erg sterk, maar hadden een lange tijd niet het beste pakket op zaterdag. Op zondag maakten we echter de minste fouten. Dat is de belangrijkste factor geweest voor het winnen van beide kampioenschappen."

Luister hieronder naar de nieuwste F1-podcast van RacingNews365, waarin Tim Coronel, Ruud Dimmers en Jeroen van Inkel stilstaan bij alles wat er in Amerika gebeurde.

RN365 Nieuwsdossier Formule 1 GP Verenigde Staten 2019

Volg hier het laatste nieuws over de Formule 1 GP van de Verenigde Staten en alle verrichtingen van Max Verstappen.

0 reacties

    Podcast Mercedes voelt de druk van Verstappen en Red Bull