Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Toto Wolff

Wolff mist magische toverstaf bij zwalkend Mercedes: "Eerste zes races waren niet eenvoudig"

Komend weekend staat de Grand Prix van Emilia-Romagna op het programma. Mercedes hoopt op beterschap na een dramatische seizoenstart, maar volgens Toto Wolff gaat het nog wel even duren voor er verbetering zichtbaar is.

toto wolff
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Waar Red Bull, McLaren en Ferrari optimistisch aan de Grand Prix van Emilia-Romagna zullen beginnen, heerst er bij Mercedes een andere sfeer. De Zilverpijlen kennen de slechtste seizoenstart in jaren en kunnen de bovenstaande teams niet bijbenen. Teambaas Toto Wolff blijft optimistisch, al beaamt hij ook dat er geen magische knop bestaat. Het zal nog wel even duren tot Mercedes betere resultaten gaat noteren...

"We zijn nu op een kwart van het seizoen", vertelt Wolff. "De eerste zes races waren niet eenvoudig, maar we hebben een duidelijk beeld waar we in moeten verbeteren en hebben een goed pad uitgestippeld om dat voor elkaar te krijgen. Het zal echter nog wel een paar races duren alvorens we daar de vruchten van plukken."

Wel neemt Mercedes wat nieuwe onderdelen mee, vertelt Wolff. "Iedereen werkt keihard aan verbetering. In de tussentijd doen we er alles aan om het beste uit het huidige pakket te halen. We nemen een aantal updates mee naar Imola en hopelijk is dat een stap in de goede richting."

Ook interessant:

Met de Grand Prix van Emilia-Romagna (Imola) staat alweer race nummer zeven op het programma van dit Formule 1-seizoen. Kan Max Verstappen zich revancheren en opnieuw de overwinning naar zich toetrekken of weet de concurrentie opnieuw de strijd aan te gaan met Red Bull? Dit en nog veel en veel meer in deze gloednieuwe Formule 1-podcast van RacingNews365, natuurlijk met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk!

Wil je de podcast liever bekijken? Dat kan hier op ons YouTube-kanaal!

Praat mee!

Viaplay
x
Italiaanse media Jubelende Italiaanse media plaatsen vraagtekens bij snelheid Red Bull, loven 'groot kampioen' Verstappen