Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Toto Wolff

"Wolff moet als de wiedeweerga Mercedes verlaten"

Als het aan voormalig Formule 1-teambaas Eddie Jordan ligt, dan is Toto Wolff aan zijn laatste seizoen bezig bij Mercedes. Dit is hét moment om het team te verlaten, want het succes houdt een keer op.

Toto Wolff 2020
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Mercedes

Eddie Jordan neemt geen blad voor de mond. Vorige week kwam hij met het nieuwtje dat sponsor INEOS op het punt stond om Mercedes te verlaten. In gesprek met Ziggo Sport herhaalt hij die woorden als hij er naar wordt gevraagd. "Het enige wat ik zeker weet is dat INEOS het Mercedes-team zal kopen", voorspelt Jordan opnieuw.

Dat zou volgens de Ier tevens het vertrek van Toto Wolff betekenen bij het kampioenenteam. "Het is algemeen bekend dat de nieuwe CEO van de Daimler-groep en Toto in het verleden wat problemen met elkaar hebben gehad", legt hij uit. Dat tezamen met het feit dat Mercedes voor de zevende keer een titel gaat veroveren, spreekt volgens Jordan boekdelen.

"Toto is een eerlijke man van het kaliber Frank Williams, Ron Dennis en dat soort personen. Hij is sensationeel geweest, dus het is tijd voor hem om zijn heil ergens anders te zoeken. Ik weet zeker dat hij langzaam moe wordt van de situatie. Hij heeft alle titels gewonnen en een mythe gecreëerd om Lewis Hamilton en het team heen."

"Je moet onthouden dat er goede en slechte momenten zijn om ergens uit te stappen. En dit is een heel goed moment voor Toto. Als ik zijn adviseur was, dan zou ik zeggen 'Get the hell out of there, Toto. Alsjeblieft, Toto, pak je geld mee. Beter dan dit wordt het in de toekomst niet meer'", aldus Jordan.

Is het nu een goed of tegenvallend seizoen voor Max Verstappen? Een ding is zeker: de wereldtitel is buiten beeld. Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Thomas van Groningen praten je bij in de nieuwste aflevering van de RacingNews365 F1-podcast.

Het F1-seizoen is afgelopen, maar RacingNews365 gaat volle bak door. Op 13 december kan jij aanwezig zijn bij ons live event. Een toffe F1-avond met een live F1-podcast met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk! Tevens ga jij gaat ook zelf racen in een simulator! Ben je een echte kenner? Dat mag je bewijzen in de pubquiz, met toffe prijzen!

Kortom, het ideale avondje uit!

Bestel snel jouw tickets op=op
Forbidden

Weddenschappen Mercedes

Unibet
Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+. Unibet Unibet

5 reacties

Viaplay

Unibet
x
Verrast Newey onthult de sleutel tot het Red Bull-succes