Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Toto Wolff

Wolff reageert op Verstappen-uitspraken Red Bull-baas: "Dat zou ik niet doen"

De verbale strijd tussen de CEO van Red Bull, Oliver Mintzlaff, en de teambaas van Mercedes, Toto Wolff, blijft maar voortduren. Nu reageert Wolff op de uitspraak van Mintzlaff dat Verstappen 1.000 procent zeker bij Red Bull blijft in 2025.

toto wolff
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Blijft Max Verstappen bij Red Bull Racing of gaat hij het avontuur aan bij een nieuw team? Dat lijkt de grote vraag te zijn. Mercedes-teambaas Toto Wolff heeft al meerdere keren laten weten dat hij maar wat graag Verstappen wil inlijven als opvolger van Lewis Hamilton, die na dit seizoen vertrekt bij de Zilverpijlen.

Daar is Oliver Mintzlaff, Red Bull-CEO, niet echt van gediend. "Ik vind dat iedereen naar zichzelf moet kijken. Niet alleen Toto Wolff, maar er zijn ook een paar anderen die commentaar op ons hebben. Dat gebeurt natuurlijk als je succesvol bent. We weten ook vanuit andere sporten dat mensen dan natuurlijk naar ons kijken, naar ons personeel. Toch denk ik dat een beetje respect er natuurlijk bij hoort", zo vertelt Mintzlaff tegenover Sky DE.

Daar reageerde Wolff eerder al op. "Ik weet niet waar deze gast op reageert. Het is niet relevant voor mij", zo zei de Oostenrijkse teambaas tegenover onder meer RacingNews365. Maar wat vindt hij ervan dat Mintzlaff riep dat Verstappen 1.000 procent zeker bij Red Bull Racing blijft in 2025? 

"Duizend procent, zo'n uitspraak zou ik niet doen, want in het leven is er maar honderd procent. Meer dan honderd procent is er niet. Dat is overbodig", aldus de teambaas van Mercedes.

Ook interessant:

De Grand Prix van Miami stelde op de late zondagavond zeker niet teleur. Max Verstappen werd op de baan verslagen door niemand minder dan Lando Norris in de McLaren. Het leverde de Brit en passant zijn eerste overwinning in de Formule 1 op, terwijl de Nederlander genoegen moest nemen met de tweede plek. Dit en nog veel meer wordt besproken in deze gloednieuwe Formule 1-podcast van RacingNews365, natuurlijk met Tom Coronel, Ruud Dimmers en host Joris Mosterdijk!

Praat mee!

Viaplay
x
Verstappen Italiaanse media loven 'magische' Verstappen: "Menselijke factor maakt het verschil"