Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Wolff terughoudend: "We nemen elk team serieus"

Mercedes-teambaas Toto Wolff rekent zich voorafgaand aan het nieuwe Formule 1-seizoen nog niet rijk. Hij acht het niet vanzelfsprekend dat Mercedes opnieuw het te kloppen team is en acht geen enkel team kansloos voor succes.

Toto Wolff keek gisteren (woensdag) toe hoe Valtteri Bottas en Lewis Hamilton de nieuwe Mercedes W10 succesvol naar buiten stuurden. Mercedes was de afgelopen jaren hét te kloppen team, maar de Oostenrijker acht het niet vanzelfsprekend dat dat ook in 2019 het geval zal zijn.

"Er staat ons een ontzettend grote uitdaging te wachten tegenover enkele hele grote teams. Daarbij zien we geen enkel team over het hoofd. Met de nieuwe reglementen voor 2019 valt het niet te voorspellen welke formatie gaat scoren. Wellicht is er een team dat een maas in de wet vindt en opeens vanuit het niets naar voren komt. We zullen zien." Wolff beschikt echter over een wapen waar geen enkel ander team over beschikt, Lewis Hamilton: "Hij is natuurlijk altijd moeilijk te verslaan, hij is de beste van zijn generatie. Het wordt interessant om te zien hoe Sebastian Vettel zich tot hem verhoudt in het nieuwe seizoen. Hij is degene die wat te bewijzen heeft."

Viaplay
x