Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site (Plus)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Premium)
  • En nog veel meer…
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Oostenrijk 2020

Ziggo-mannen laten eventuele Grand Prix van Oostenrijk aan zich voorbij gaan

Mocht het Formule 1-seizoen in juli daadwerkelijk van start gaan in Oostenrijk, dan zal dat zonder de mannen van Ziggo Sport op locatie zijn.

Gunther Steiner
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Haas F1

Olav Mol en Jack Plooij en hun cameramannen zullen niet afreizen om verslag te doen van de Grand Prix van Oostenrijk als deze in juli plaats zou vinden, zo gaf Jack Plooij toe in het Formule 1-café op Ziggo Sport. Ze hadden echter wel de mogelijkheid om richting de Red Bull Ring te reizen, maar het zou wel een ingewikkeld verhaal worden, zo vertelt Plooij.

"Het Formula One Management heeft contact opgenomen met ons en daaruit werd duidelijk dat wij een week voor de race naar Engeland zouden moeten om daar in quarantaine te gaan, een week op een eigen kamer moeten zitten en twee keer getest zouden worden op het virus. Het was een ingewikkeld verhaal."

"Vervolgens zouden we in een vliegtuig met alle andere mediaploegen richting Oostenrijk reizen, om daar wederom twee weken in quarantaine te zitten." Plooij en collega Mol besloten daarop dus om niet richting Oostenrijk afreizen, maar ook grote tv-stations in andere landen hebben een zelfde beslissing genomen. Zo blijft ook de Duitse TV thuis en houdt het grote Britse Sky Sports het heel sober, zelfs bij hun 'eigen' Grand Prix in Groot-Brittannië, zo meldt Plooij.

Uiteraard zullen de Grands Prix wel gewoon te zien zijn op Ziggo Sport.

Luister hieronder naar de nieuwste F1-podcast van RacingNews365. Dacht je dat er in tijden van corona niets te bepraten valt? Daar denken autocoureur Tom Coronel, F1-journalist Ruud Dimmers en host Thomas van Groningen anders over. Corona, simracen, klantenauto's, alles komt voorbij!

0 reacties

Viaplay
RN365 Special
RacingNews365 premium: Hét abonnement voor de echte racefan!

Beleef het F1-seizoen als nooit te voren met RN365 premium en profiteer onder meer van een exclusieve app en advertentievrije site.

Lees meer
x
RN365 F1-podcast Magistrale Verstappen deelt Perez de knock-out uit in Monaco