Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Monaco 2023

Zo kijk je de Formule 1 GP Monaco live op TV

Het Formule 1 Grand Prix-weekend in Monaco zal vandaag op spectaculaire wijze worden afgesloten, want de race op zondag heeft alle ingrediënten om een waar spektakel te worden. Inhalen is lastig, maar de vrije trainingen en de kwalificatie hebben laten zien dat het nooit saai is in Monaco. Gelukkig kan je als fan alles prima van minuut tot minuut live volgen.

Max Verstappen start zondag na een spectaculaire kwalificatie vanaf pole in Monaco. Achter hem beginnen Fernando Alonso en Carlos Sainz. De race zal beginnen om 15.00 uur. Wil Nyck de Vries in de punten gaan rijden, dan zal de AlphaTauri-rijder van P12 minimaal twee plaatsen moeten winnen.

Gaan we 'gewoon' de vierde overwinning van het seizoen zien voor Verstappen, of gaat Alonso verrassen. En wat kan Sergio Perez na zijn dramatische kwalificatie van zaterdag? De Red Bull-teamgenoot van Max Verstappen crashte en start helemaal achteraan het veld. Je volgt het van minuut tot minuut live op Viaplay.

Kijk live de GP van Monaco op Viaplay

De voorbeschouwing op Viaplay begint om 13.55 uur. Ruim een uur voor de start van de race, trapt presentatrice Amber Brantsen het Formule 1-bal af. natuurlijk wordt er in de voorbeschouwing ook geschakeld met de mannen op het circuit, Chiel van Koldenhoven en niemand minder dan David Coulthard.

Tijdens de Formule 1-uitzendingen ben je bij Viaplay bovendien je eigen regisseur. Klinkt moeilijk, is het niet. Jij bepaalt zelf of je tijdens de race de livefeed volgt of dat je misschien toch liever afstemt op de onboardbeelden van Max Verstappen. Zie je liever de actie in de pitstraat of heb jij genoeg aan enkel een tijdenscherm, die opties zijn er.

Viaplay kijk je via de app op je PC, smartphone, tablet of smart TV en anders gewoon in je browser. Klanten van KPN kunnen tevens terecht op kanaal 225, Ziggo klanten stemmen dan af op kanaal 200.

Mis niets van alle actie in Monaco via Viaplay

Abonneer je op ons YouTube-kanaal en mis niets van de Formule 1.

Abonneer je op ons YouTube-kanaal.

Formule 1 GP Monaco 2023 RN365 Nieuwsdossier

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'