Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
24 uur Le Mans

Zo kijk je de 24 uur van Le Mans 2024 live op tv

Dit weekend staat een van de meest prestigieuze autosportevenementen ter wereld op het programma: de 24 uur van Le Mans. Het volledige spektakel is live te volgen op televisie en internet. RacingNews365 vertelt je hoe je de 24 uur van Le Mans live op tv bekijkt.

Cadillac Le Mans
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Chip Ganassi Racing

Hoe kijk ik de 24 uur van Le Mans gratis op tv?

De 24 uur van Le Mans kan gratis op tv worden bekeken via de volgende kanalen:

  • Eurosport 1
  • RTL 7

RTL 7 zendt de volledige 24 uur van Le Mans 2024 live uit op tv. Dit kan dus gratis worden bekeken in Nederland. Er worden echter wel regelmatig reclameblokken uitgezonden, maar gelukkig blijft het live-beeld dan in het klein zichtbaar zodat je niets hoeft te missen. Eurosport zendt het grootste deel van de race live uit, maar dit wordt soms onderbroken door enkele programma's.

Daarnaast is het ook mogelijk om de 24 uur van Le Mans te bekijken via de officiële website van het World Endurance Championship (WEC). Door hier een pas aan te schaffen kun je de 24 uur van Le Mans van begin tot einde volgen voor slechts 12 euro.

Profiteer tijdelijk van deze online live casino welkomstbonus en claim jouw gratis €50 aan free spins als je €25 of meer inzet.

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+.

Win 50 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
VCARB Onthulling Lawson plaatst vertrek Ricciardo in nieuw daglicht