Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Zo kijk je de Formule 1 GP van Azerbeidzjan 2022 live op TV

De Grand Prix van Azerbeidzjan belooft een voorhand een enerverende F1-race te worden. Mis niets van de race en kijk deze live op TV.

Hoe laat begint de GP van Azerbeidzjan 2022?

Met het lunchbord op schoot kunnen de Nederlandse F1-fans de start van de race kijken. Om 13:00 Nederlandse tijd begint de race op het Baku City Circuit, met Max Verstappen startend vanaf de derde positie. In het verleden zagen we al knotsgekke races op het razendsnelle stratencircuit, waar de muur nooit ver weg is.

Waar kan ik de GP van Azerbeidzjan op tv kijken?

De Formule 1 kijk je in Nederland sinds dit seizoen met Viaplay. De nieuwe aanbieder zendt alle actie live uit. Je kijkt via de browser, maar net zo makkelijk kijk je de Formule 1 met de Viaplay-app op je televisie, tablet of smartphone. Klanten van Ziggo en KPN kunnen de Formule 1 tevens kijken via respectievelijk kanaal 200 en kanaal 225. Meer informatie over Viaplay en de laatste aanbieding(en) vind je hier.

Formule 1 GP Azerbeidzjan bij Viaplay

Natuurlijk worden de uitzendingen vanuit de studio weer aan elkaar gepraat door host Amber Brantsen, die aan haar tafel analisten Giedo van der Garde en Christijan Albers verwelkomt. Op het circuit zal pitreporter Stephane Kox het laatste nieuws en de interviews verzorgen. Het commentaar komt natuurlijk zoals altijd van Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. Met Viaplay ben jij de regisseur van je eigen racemiddag. Je bepaalt zelf welke livebeelden je wilt zien. Is het de livefeed, of ga jij toch voor de onboardbeelden van Max Verstappen?

GP van Azerbeidzjan op RacingNews365

Natuurlijk kun je ook op deze website terecht om de Formule 1 Grand Prix van Azerbeidzjan live te volgen. Ons liveblog is voorzien van livetiming en sinds dit seizoen delen we ook de belangrijkste videobeelden vanaf het circuit met jullie. Klik hier voor de Formule 1-liveblog. Kijk live de Grand Prix van Azerbeidzjan op Viaplay

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"