Welkom bij RacingNews365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RacingNews365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Meld je aan
Formule 1 Grand Prix Singapore 2022

Zo kijk je de Formule 1 GP van Singapore live op televisie

De Grand Prix van Singapore belooft om meerdere redenen een boeiende aangelegenheid te worden, niet in de laatste plaats omdat we op ene inhaalrace van Max Verstappen mogen hopen. Gelukkig hoef je niks van de actie te missen.

Singapore practice start
Advertorial
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Werk aan de winkel voor Max Verstappen. Na de teleurstellend verlopen kwalificatie moet hij zich vanaf P8 een weg naar voren zien te banen. Los van dat feit staat de Formule 1 GP van Singapore vaak garant voor actie, zeker als het hemelwater opnieuw een rol van betekenis zou gaan spelen.

Als je de actie van begin tot eind live wil volgen, dan zit je meer dan goed bij Viaplay. Men zendt de race vanaf 14:00 uur live uit, maar niet nadat ze vanaf 13:00 uur uitgebreid voorbeschouwen op de race. Dit doet men onder leiding van host Amber Brantsen, met als tafelanalisten Tom Coronel en Christijan Albers.

Op locatie zijn voor Viaplay natuurlijk de beide commentatoren Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk aanwezig, die vanuit de pitstraat worden bijgestaan door gelegenheidspitreporter Ho-Pin Tung.

F1 bij Viaplay

Als je afstemt op Viaplay heb je tal van mogelijkheden om de Grand Prix van Singapore te volgen. Je kan natuurlijk de livefeed volgen, maar je kan er ook voor kiezen om de hele race lang bij Max Verstappen aan boord te kruipen voor een compleet ander perspectief.

Volg je liever de driver tracker of de actie vanuit de pits, dan staat het jou als thuisregisseur helemaal vrij om daar voor te kiezen. De Formule 1 volg je met Viaplay op je smartTV, tablet, smartphone, of gewoon via je internetbrowser.

Klanten van KPN kunnen tevens terecht op kanaal 225, Ziggo klanten stemmen dan af op kanaal 200.

Formule 1 GP Singapore 2022 RN365 Nieuwsdossier

RN365 Special
Verstappen koestert 'huwelijk' met geliefde Lambiase: "Maar wie is het mannetje, wie het vrouwtje?"

RacingNews365 zat na het F1-seizoen samen met niemand minder dan Max Verstappen voor een exclusief interview. In dit eerste deel vertelt Max over Gianpiero 'GP' Lambiase, zijn race-engineer met wie hij als het even kan voor altijd samen wil werken. Hij beschrijft de onderlinge relatie gekscherend als een 'huwelijk'. Maar wie is nou het mannetje en wie het vrouwtje?

Lees meer
Viaplay
x
Breaking F1 zet streep door de vierde race van 2023