Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Zo kijk je de Formule 1 Grand Prix van Brazilië live op TV

Met een mogelijk gevecht tussen Red Bull en Mercedes is er meer dan genoeg om naar uit te kijken in de Formule 1 Grand Prix van Brazilië. Lees hieronder hoe je geen seconde van het spektakel hoeft te missen.

Weet Max Verstappen zijn zegereeks in de Grand Prix van Brazilië voort te zetten of steken Mercedes, Lewis Hamilton en George Russell daar een stokje voor? De Nederlander start als vierde, maar eerder in het seizoen wist hij al van buiten de top tien te winnen. Een mogelijk spannende race wacht ons dus. Daar wil je natuurlijk niks van missen. Voor de race schakel je om 19:00 Viaplay in en als je graag de uitgebreide voorbeschouwing meepikt, doe je dat al een uur eerder. Daarbij zal voortdurend geschakeld tussen Amber Brantsen, Giedo van der Garde en Christijan Albers in de studio en Mike Hezemans als pitreporter op het circuit. Op locatie zijn natuurlijk ook de vaste commentatoren Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk aanwezig. Kijk de Formule 1 GP van Brazilië live op Viaplay.

F1 op Viaplay

Als jij afstemt op Viaplay, of dat nu is via de webbrowser of via één van jouw smartdevices, dan ben jij de regisseur van jouw eigen Formule 1-avond. Kijk je de live feed, of stem je toch liever af op de onboardbeelden vanaf de wagen van Max Verstappen? Of kijk je liever livebeelden vanuit de pitstraat op een tweede scherm? Niks is wat dat betreft te gek. Klanten van KPN kunnen terecht op kanaal 225, Ziggo klanten stemmen dan af op kanaal 200. Kijk de Formule 1 GP van Brazilië live op Viaplay.

Viaplay
x
Exclusief Newey vindt feedback Verstappen cruciaal: "Daar heb ik geluk mee gehad"