Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Zo kijk je live de onthulling van de eerste F1-auto van Nyck de Vries

Op zaterdag 11 februari 2023 gaat het doek van de AT04 van AlphaTauri af. Met Nederlander Nyck de Vries, die begint aan zijn eerste F1-seizoen, hoopt het team terug te keren in de voorste regionen van het middenveld.

Het F1-seizoen 2023 staat voor de deur. Voordat de teams beginnen aan de wintertest, die 23 februari in Bahrein van start gaat, is het tijd om de nieuwe bolides en/of kleurstellingen te onthullen. Ditmaal is het team van AlphaTauri aan de beurt. Nyck de Vries en Yuki Tsunoda zullen de nieuwe AT04 van het zusterteam van Red Bull vanavond onthullen.

Hoe laat begint de AlphaTauri-launch?

De AlphaTauri launch begint om 23:30 uur en vindt plaats in New York. Daar is het dan 17:30 uur.

Wat kan ik allemaal verwachten van de AlphaTauri-launch?

De nieuwe AT04 gaan we waarschijnlijk niet zien, want het team spreekt van een 'Livery launch'. Dit betekent dat het zeer waarschijnlijk de AT03 wordt die gepresenteerd wordt met de kleurstelling voor 2023 - de nieuwe livery. Daarop zal onder meer ORLEN als nieuwe sponsor terug te vinden zijn.

Hoe kijk ik live de AlphaTauri-launch 2023?

RacingNews365 is live bij de launch aanwezig. Onze journalist Aaron Deckers zorgt ervoor dat we vanuit New York alle info krijgen en zal ongetwijfeld Nyck en Yuki het hemd van het lijf vragen. De AlphaTauri-livestream van de AT04 launch is hieronder via de RacingNews365-website te zien. Deze zal naar verwachting een half uur voordat het event start beschikbaar komen en zal ook hier gedeeld worden.

ZQ20TZPtmA4

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'