Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Zo kijk jij de Formule 1 GP Nederland live op TV

De Formule 1 Grand Prix van Nederland zal na de spannende kwalificatie hoogstwaarschijnlijk een spectaculaire race worden. Mis niets van het F1-spektakel op Zandvoort en kijk op deze manier de race live op tv.

De twee titelrivalen zullen naast elkaar vertrekken vanaf de eerste startrij. In zijn thuisrace zal Max Verstappen er alles aan doen om de twee Ferrari's van Charles Leclerc en Carlos Sainz achter zich te houden en dat onder toeziend oog van meer dan 100.000 fans op Circuit Zandvoort. Om 15:00 uur begint de race en kunnen we het F1-spektakel volgen bij Viaplay. Twee uurtjes eerder kom je alles te weten over de race middels een extra uitgebreide voorbeschouwing op de Nederlandse GP van Viaplay met Giedo van der Garde en Ho-Pin Tung als analisten en Amber Brantsen als host. Op het circuit wordt het trio bijgestaan door pitreporter Stephane Kox en ook Christijan Albers en Tom Coronel brengen het laatste nieuws vanuit de pitstraat en de paddock. Kijk de Formule 1 GP van Nederland live op Viaplay.

F1 GP Nederland bij Viaplay

Om af te stemmen op Viaplay heb je tal van mogelijkheden. Je kunt kijken via de app, die je kunt installeren op je smartTV, smartphone of tablet. Natuurlijk heb je ook altijd de optie om via de browser te kijken. Klanten van KPN kunnen tevens terecht op kanaal 225, Ziggo klanten stemmen dan af op kanaal 200. Kijk je via Viaplay, dan ben jij je eigen zenderbaas! Jij bepaalt zelf of je de live feed volgt, of toch liever de onboardbeelden van bijvoorbeeld Max Verstappen of Valtteri Bottas live streamt. Hou je liever de blik op de pitstraat op de tijdenschermen, dan kan dat natuurlijk ook! Kijk de Formule 1 GP van Nederland live op Viaplay.

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"