Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Max Verstappen

Zo komen Max Verstappen en collega's hun F1-loze zaterdag door

Het komt niet vaak voor dat Formule 1-coureurs tijdens een Grand Prix-weekend plots een vrije dag hebben, maar dit weekend is dat in Japan wel het geval. Hoe zijn Max Verstappen en zijn collega's van plan om deze vrije dag te spenderen? We zochten het uit.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Red Bull Content Pool / Getty Images

Het zal voor veel coureurs een nieuwe gewaarwording zijn: een vrije dag tijdens een raceweekend. Deze kan natuurlijk op meerdere manieren worden doorgebracht. Max Verstappen is een fervent gamer, die op zaterdag waarschijnlijk samen met zijn generatiegenoten in het hotel achterblijft en een PlayStation tevoorschijn tovert.

"Gelukkig heb ik die meegenomen", zo liet de Nederlander optekenen na afloop van de vrije trainingen. "Dus ik zal zeker een paar games spelen." Tijdens de persconferentie in aanloop naar de Grand prix van Japan werd al snel duidelijk dat Carlos Sainz wel oren had naar een potje FIFA met zijn Nederlandse concurrent: "Kom maar op, Max, als je klaar bent om te verliezen."

Ook Pierre Gasly hoopt zich te kunnen mengen in de virtuele voetbalstrijd: "Het devies is om in het hotel te blijven, dus waarschijnlijk zal ik in de spa te vinden zijn, of FIFA met Max, Carlos en Lando. Ik heb mijn PlayStation ook meegenomen, dus we zouden een mooi toernooi op kunnen zetten."

De 'oudere' generatie geeft aan andere plannen te hebben. Zo overweegt Lewis Hamilton om te gaan protesteren tegen het slachten van dolfijnen. Sergio Perez zal het tijdens zijn vrije dag voornamelijk bij 'Netflix en chill' houden, Romain Grosjean gaat een modelauto in elkaar zetten en Sebastian Vettel wil simpelweg relaxen en indoor sporten.

Daniel Ricciardo kon het uiteraard niet laten om te grappen en te grollen over de ontstane situatie: "Waarschijnlijk zal het internet het niet doen door de tyfoon, dus wij millennials zullen ten einde raad zijn. We gaan een lastige zaterdag tegemoet", aldus de Australiër.

Voorspel en win

Powered by

Wie wint de Grand Prix van Japan 2019?

Speel mee en win een race-arrangement op Zandvoort t.w.v. € 325, aangeboden door viaBOVAG.nl

Speel mee

RN365 Nieuwsdossier Formule 1 GP Japan 2019

Volg hier het laatste nieuws over de Formule 1 GP van Japan en alle verrichtingen van Max Verstappen.

1 reactie

    Special De slechtste F1-coureur ooit