Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Zo mis jij niets van de Formule 1 Grand Prix van Canada 2022

Dit weekend staat de Formule 1 Grand Prix van Canada op het programma. Viaplay brengt die race met een uitgebreid programma in de Nederlandse huiskamers. Zo hoef jij niks van de optredens van Max Verstappen en de overige coureurs te missen.

De Formule 1 Grand Prix van Canada staat vaak garant voor spanning en spektakel, dus ook van de editie van 2022 wil je niks missen. De race begint om 20:00 uur Nederlandse tijd, dus dat wordt een lekker sportavondje.

Formule 1 GP Canada met Viaplay

Kijk je de Formule 1 op televisie, dan kom je uit bij Viaplay, dé aanbieder van de Formule 1 in Nederland. Uiteraard wordt er door de streamingsdienst uitgebreid vooruitgeblikt op de race in een uitzending die wordt gepresenteerd door Amber Brantsen, geflankeerd door de analisten van dienst. Natuurlijk zal er regelmatig geschakeld worden tussen de studio en het Circuit Gilles Villeneuve, daar waar pitreporter Stephane Kox iedereen voor haar microfoon krijgt. Het commentaar komt van het vaste presentatoren-duo Nelson Valkenburg en Melroy Heemskerk. Meer informatie over Viaplay en de laatste aanbieding(en) vind je hier . Echter, jij bepaalt zelf op welk moment je wat wil zien. Je kan zelf schakelen tussen de live tv-feed, diverse onboards (waaronder die van Max Verstappen) of pitlane beelden. Formule 1 kijk je met Viaplay via de app op je PC, smartphone, tablet of smart TV en anders gewoon via je internetbrowser. Klanten van KPN kunnen tevens terecht op kanaal 225, Ziggo klanten stemmen dan af op kanaal 200.

GP van Canada op RacingNews365

Uiteraard volg je de Formule 1 Grand Prix van Canada ook live met RacingNews365. Ons liveblog is voorzien van livetiming en sinds dit seizoen delen we ook de belangrijkste videobeelden vanaf het circuit met jullie. Klik hier voor de Formule 1-liveblog . Kijk live de Grand Prix van Canada op Viaplay

Viaplay
x
Topontwerper 'Newey verlaat Red Bull Racing aan het einde van het seizoen'