Welkom bij RN365

Je bent ingelogd. Profiteer direct van alle voordelen van jouw account:

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.

Welkom bij RN365

Word onderdeel van de grootste racefamilie van Nederland. Maak nu jouw gratis account aan!

  • Praat mee over de Formule 1;
  • Maak kans op leuke prijzen;
  • Krijg toegang tot exclusieve content;
  • Profiteer van exclusieve voordelen.
Dakar Rally 2022

Zo volg je de Dakar Rally 2022 op de voet

In het woestijnlandschap van Saoedi-Arabië wordt vanaf 1 januari 2022 de Dakar Rally verreden. Kijkers uit Nederlander kunnen op verschillende manieren de teams en coureurs volgen. We zetten de mogelijkheden op een rij.

Artikel
Naar nieuwsoverzicht © Team De Rooy

Op nieuwjaarsdag in 2022 zal Dakar afgetrapt worden vanuit Jeddah in Saoedi-Arabië. Tot en met 14 januari rijden de coureurs door het woestijnlandschap in het Midden-Oosten. In totaal rijden de coureurs meer dan 8000 kilometer door het land, waarin ze beproefd worden door zand, steen en duinen. Als je de actie op de voet wil volgen, dan kan je op verschillende plaatsen terecht.

RTL7
Zoals elk jaar doet RTL7 verslag van de zwaarste rally ter wereld. Tussen 1 en 14 januari is er op de televisiezender op verschillende momenten per dag een update te zien vanuit Saoedi-Arabië. Rond 12:30 uur, rond 19:00 uur en rond 22:30 uur is er een uitzending te zien.

Eurosport
Elke dag zal Eurosport meerdere keren een uitzending van ongeveer een half uur uitzenden. Deze uitzendingen zijn net na middernacht om 00:30 uur, in de ochtend om 05:00 en 08:30 uur en in de avond om 21:00 uur.

Red Bull TV
Ook online kan je elke dag samenvattingen bekijken. Via Red Bull TV kan je elke dag samenvattingen van de etappes bekijken en de eerdere etappes terugkijken.

RacingNews365
Natuurlijk kan je de Dakar Rally 2022 twee weken lang volgen bij RacingNews365. We voorzien je de gehele rally van uitgebreide updates, etappeverslagen, de mooiste foto's en natuurlijk reacties van de Nederlandse coureurs.

RN365 Nieuwsdossier Dakar Rally 2022

Het autosportseizoen 2022 gaat traditioneel weer van start met de beroemde Dakar Rally. In de woestijn van Saoedi-Arabië vechten de coureurs het in onder andere auto's, op motoren en in de trucks onderling met elkaar uit.

1 reactie

x
Breaking Red Bull-kopstuk stapt over naar Aston Martin