Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Zo volg je de Formule 1 wintertest in Barcelona live

Het gloednieuwe Formule 1-seizoen zal traditiegetrouw afgetrapt worden met de wintertests. In 2022 wordt er getest op twee verschillende circuits, in Barcelona en in Bahrein. Dit is waar je de actie tijdens de eerste testweek in Barcelona kan volgen.

Max Verstappen, Lewis Hamilton en de rest van de grid zullen in 2022 wat extra testdagen krijgen dan een jaar eerder. In plaats van drie dagen hebben de teams nu zes testdagen. Van 23 tot en met 25 februari worden de Formule 1 wintertests gehouden op Circuit de Barcelona-Catalunya, daarna wordt er van 10 tot en met 12 maart getest in Bahrein. Alle ontwikkelingen op en naast het asfalt van de F1-circuits zijn uiteraard te volgen via onze website. RacingNews365 is aanwezig bij de testdagen en zal je elke dag voorzien van het laatste nieuws, updates, tijdens en nog veel meer. Dit doen we middels liveblogs, interviews en verslagen.

Waar kan ik de testdagen live bekijken?

Helaas vinden de testdagen in Spanje plaats achter gesloten deuren. De sessies worden niet live uitgezonden op televisie of Viaplay. Toch hoef je niets te missen van het F1-geweld, want middels liveblogs en verslagen houden we jullie op de hoogte van alle gebeurtenissen in Barcelona, waarna aan het einde van elke testdag een kleine samenvatting wordt gegeven door de Formule 1.

Nieuw tijdperk in de Formule 1

Er breekt een nieuw tijdperk aan in de Formule 1. De veranderde technische reglementen zorgen ervoor dat de bolides een nieuw uiterlijk en nieuwe karakteristieken krijgen. Toch moeten we nog even geduld hebben om te zien welk team de nieuwe regels het best heeft geïnterpreteerd, want de teams zullen tijdens de testdagen ongetwijfeld nog wat sandbaggen. In het weekend van 18 tot en met 20 maart zien we de ware snelheid van de bolides, dan vindt de eerste GP van het jaar plaats in Bahrein.

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"