Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Zo volg je live de onthulling van de nieuwe Aston Martin-bolide

Aston Martin is klaar voor de launch van van hun nieuwe Formule 1-bolide, waar Fernando Alonso en Lance Stroll in 2023 mee in actie komen.

Aston Martin is het zesde Formule 1-team dat haar bolide voor het komende seizoen zal presenteren. Het is de tweede bolide die vandaag, maandag 13 februari, gepresenteerd zal worden. Twee uur voor de launch van Aston Martin onthult McLaren namelijk haar bolide al . Er wordt verwacht dat het team de echte AMR23 zal tonen tijdens het evenement, samen met coureurs Fernando Alonso en Lance Stroll. Hier is alles wat je moet weten over de onthulling van de nieuwe AM-wagen.

Hoe laat begint de launch?

De Aston Martin launch vindt plaats in het hoofdkwartier van het team in Silverstone, Groot-Brittannië, op maandag 13 februari om 20:00 uur Nederlandse tijd. Het is in Silverstone dan een uurtje eerder.

Wat kan ik verwachten van de Aston Martin launch?

Aston Martin zal naar verluidt de echte AMR23 zal laten zien. Plaatsvervangend technisch directeur Eric Blandin bevestigde dit eerder. "We zullen de echte auto onthullen, net als vorig jaar," zei hij in een Aston Martin interview. "We gaan de fans niet teleurstellen." RacingNews365 is aanwezig bij de launch om direct verslag te doen en natuurlijk de coureurs de nodige vragen te stellen over de AMR23.

Hoe kan ik de lancering van Aston Martin live volgen?

Je kunt de onthulling van Aston Martin live volgen op onze website, dit kan via onderstaande video. Ook zullen er vanuit Silverstone live reacties verschijnen van onze journalist ter plaatse.

qnIWMAJ7TCE

Viaplay
x
GP België Verstappen en Perez op de bon geslingerd na eerste vrije training