'Zorgkosten Michael Schumacher bedragen al meer dan 20 miljoen Pond'

29 dec. 2017 16:31 Ruud Dimmers 0 reacties
Vandaag is het exact vier jaar geleden dat F1-legende Michael Schumacher zwaar ten val kwam tijdens een ski-ongeluk. De Duitser wordt sindsdien ondersteund door een team van medische specialisten.

Medische kosten voor Michael Schumacher lopen in de miljoenen

Op 29 december 2013 ging het mis voor Michael Schumacher. De Duitser kwam ongelukkig ten val en landde daarbij met zijn hoofd op een steen. Het dragen van een ski-helm kon ernstig hersenletsel niet voorkomen. 

Na diverse operaties in het ziekenhuis van Grenoble en een maandenlang verblijf in het ziekenhuis van Lausanne werd Schumacher vervoerd naar zijn landgoed in Zwitserland. Daar wordt hij begeleidt door een team van medische specialisten. Volgens Duitse media bedragen de kosten voor de medische zorg 125.000 euro per week.

Volgens het Engelse Daily Star zouden de medische kosten van de behandelingen van Schumacher al hoger zijn dan 20 miljoen Pond. Daarbij worden de kosten van het ziekenhuisverblijf en bijbehorende operaties niet meegerekend.

De kosten mogen dan torenhoog zijn, maar Michael Schumacher beschikt over een geschat vermogen van ongeveer 1 miljard euro. De familie houdt geloof in het herstel van de zevenvoudig wereldkampioen. 

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen