© Getty Images / Red Bull Contentpool

Nieuwsoverzicht

2018, je was geweldig!

31 dec. 2018 18:30 Ruud Dimmers 1 reacties
Het jaar 2018 is voorbij gevlogen, maar wat was het een ongekend tof jaar! Een Formule 1-seizoen om door een ringetje te halen, met Lewis, Max en Seb, maar ook daarbuiten viel er veel te genieten. Voor Racingnews365 was het ook een bijzonder jaar, waarin we ons razendsnel ontwikkeld hebben.

Enkele van onze hoogtepunten in vogelvlucht:

Gridmodel verkiezing

De discussie omtrent het afschaffen van de gridgirls zorgde voor veel commotie, want waarom moeten die mooie dames nu van startgrid af? En moesten het mannen worden? Of toch kinderen? Racingnews365 trok de stoute schoenen aan en organiseerde een gridmodel-verkiezing. Man of vrouw, iedereen kon meedoen.

De hoofdprijs was een compleet verzorgde VIP-dag tijdens de Jumbo Racedagen op Zandvoort, waarbij de uiteindelijke winnares de gridgirl van WTCR-coureur Tom Coronel werd.

Formule 1-petitie: Haal F1 naar NL

Willen wij een Nederlandse Grand Prix? Natuurlijk! We aarzelden dan ook geen seconde om Rob van Gameren te steunen bij zijn initiatief om de F1 naar NL te halen. Zandvoort of Assen? Daar ging het ons niet om. Uiteindelijk werd de petitie breed gedragen door Ziggo Sport, TDE en Racingnews365.

Landelijke media pikten het op en Van Gameren was zo’n beetje op iedere TV- en radiozender te zien of te horen. Het succes was overweldigend: Ruim 170.000 handtekeningen!

Racingnews365 aanwezig bij F1-races

Als je een serieus medium wil zijn dan moet je aanwezig zijn bij Formule 1-races. Wij zetten in 2018 de grote stap om diverse Grands Prix te bezoeken, waarbij onze René Oudman zichzelf direct liet horen tijdens de FIA-persconferenties.

Als gevolg van onze aanwezigheid bij races wisten we ons netwerk razendsnel uit te breiden, wat resulteerde in een-op-een interviews met coureurs als Pierre Gasly, Kevin Magnussen, Antonio Giovinazzi en vele anderen. Volgend jaar zijn we bij veel GP’s aanwezig, waardoor er ieder GP-weekend unieke content op onze site te vinden is.

Racingnews365 verkozen tot ‘Website van het Jaar 2018’

BAM! Wat een afsluiting van ons seizoen! Als eerste Formule 1-site ooit veroverde Racingnews365 de titel ‘Website van het jaar’ in de categorie sport. Iets waarop we vanzelfsprekend trots zijn en als erkenning van het harde werk van de afgelopen jaren zien.

Het mooie verhaal ‘van de zolderkamer tot nummer één’ was er een die niet zou misstaan in een jongensboek. We zijn al onze bezoekers en fans dan ook dankbaar voor de steun van de afgelopen jaren. De nummer 1 worden is moeilijk, maar de nummer 1 blijven is nog lastiger. Maar, voor het nieuwe seizoen hebben we volop nieuwe ontwikkelingen in petto, waarmee onze site nog beter wordt op alle vlakken.

Rest ons niet anders dan jullie allen te bedanken en een fantastische jaarwisseling te wensen. We toosten alvast op een prachtig 2019.

Team Racingnews365

Ruud, Jan, René, Wanda, TDE en alle anderen die bijdragen aan onze site

Reacties

Er ging iets mis bij het ophalen van de reacties... Kom op een later moment terug om de reacties te lezen.

Je bericht kon niet worden geplaatst. Probeer het nogmaals of log opnieuw in

De voordelen van een account:

  • Reageren op artikelen

  • Toegang tot exclusieve content

  • Win mooie prijzen met quizen en spellen

  • Profiteer van exclusieve voordelen