Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

24 uur van Daytona met Max Verstappen op losse schroeven

Het is op dit moment hoogst onzeker of de virtuele 24 uur van Daytona doorgaat. Max Verstappen zou daar namens Team Redline aan meedoen, maar serverissues dreigen roet in het eten gooien.

Max Verstappen wachtte een mooie uitdaging door de 24 uur van Daytona met een tweemansteam te voltooien. Hij en teamgenoot Daniel Juncadella weten echter nog niet of de race, waarvan de start gepland stond voor 15:00 uur, nog van start zal gaan. Serverissues liggen aan de vertraging ten grondslag. Het game-platform iRacing laat weten dat men nog geen nieuwe starttijd kan noemen, maar dat men er alles aan doet om de race in de komende uren op gang te brengen, áls dat al lukt. Als de race daadwerkelijk van start gaat, is hij te volgen op deze website.

1352983040474099712

iRacers, our scheduler experienced a technical issue that we are currently evaluating. This timeslot of the Daytona 24h will NOT have a race start. We are evaluating our options to see if we can put up another one in the next hour or so. Stay tuned for more information. — iRacing.com (@iRacing) January 23, 2021

Viaplay
x
Kalender F1 slaat terug op kritiek Verstappen: "Het is niet verplicht"