Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden

Aangepast programma Viaplay voor Formule 1 GP Canada

De Formule 1 Grand Prix van Canada met alle bijbehorende sessies wordt overwegend in de avonduren verreden en daar speelt Viaplay handig op in. Je krijgt zowaar méér Formule 1 voorgeschoteld.

Natuurlijk hoef je ook in het weekend van 16 t/m 18 juni helemaal niks te missen van de live Formule 1-actie als je afstemt op Viaplay. Sterker nog, voor de GP van Canada doet Viaplay er met extra lange voorbeschouwingen nog een schepje bovenop. De voorbeschouwing voor de kwalificatie wordt opgerekt naar een uur, die voor de race zelfs naar anderhalf uur! Dit alles zodat jij volledig op de hoogte bent van het gebeuren op het circuit. Aldaar verzorgen Melroy Heemskerk en Nelson Valkenburg natuurlijk het commentaar, ondersteund door Chiel van Koldenhoven vanuit de pits. Voor de gelegenheid staat Mike Hezemans hem met de nodige extra knowhow terzijde. De Formule 1 GP van Canada bij Viaplay .

Ook in de Nederlandse studio zit men niet om kennis en de nodige F1-ervaring verlegen. Host Amber Brantsen zal het hele weekend geflankeerd worden door zowel Christijan Albers als Giedo van der Garde. Zij nemen ook plaats in het programma Shakedown, dat direct volgt op de live uitzending rond de eerste vrije training. Dan zal ook nog Red Bull-ontwikkelingscoureur Rudy van Buren aanschuiven. Heb je na de late zondagavond nóg geen genoeg van de F1, dan volgt op maandagavond nog een lekker toetje als Allard Kalff en Kees van de Grint terugblikken op de race in het programma 'In de Slipstream'. Je hoort het al, vier avonden op rij zit je gebakken bij Viaplay. De Formule 1 GP van Canada bij Viaplay .

Viaplay
x
Trucje Verstappen verklaart opzienbarend Red Bull-trucje