Sluit je aan bij De grootste racefamilie van Nederland

Ontdek welk pakket bij jou past

  • Altijd meepraten over de Formule 1
  • Kans maken op toffe prijzen
  • Advertentievrije site * (Plus & Premium)
  • Toegang tot de exclusieve RN365 app (Plus & Premium)
  • En nog veel meer…
* m.u.v. content van derden
Ontdek de mogelijkheden
Formule 1 Grand Prix Miami 2024

Aangepaste uitslag GP Miami 2024 na meerdere straffen

De uitslag van de Grand Prix van Miami is na een paar straffen nog flink aangepast. Carlos Sainz valt terug naar de vijfde plek en Haas-coureur Kevin Magnussen is als 19e geklasseerd.

XPB 1275810 Hi Res
Artikel
Naar nieuwsoverzicht © XPBimages

Na afloop van de race mochten Oscar Piastri, Carlos Sainz en Kevin Magnussen zich nog melden bij de stewards en uiteindelijk kregen Sainz en Magnussen een tijdstraf aan hun broek. Aan de eindtijd van Sainz werd vijf seconden toegevoegd vanwege een incident met Australiër Piastri. Sainz passeerde in de veertigste ronde de McLaren-coureur voor de vierde plaats, maar dat gebeurde helaas niet zonder touché. Piastri moest dat bekopen met een kapotte voorvleugel. Door de penalty zakt de Spanjaard, die oorspronkelijk als vierde werd geklasseerd, een plekje. Daar profiteerde Sergio Perez dan weer van.

Ook Kevin Magnussen kreeg nog een tijdstraf aan zijn broek en dat was een flinke. De Deen kreeg al een straf van tien seconden voor zijn aandeel in de crash met Logan Sargeant, maar er werden nog twintig seconden bij zijn eindtijd opgeteld vanwege het betreden van de pitstraat zonder banden te wisselen. Dat zorgt er dan weer voor dat hij terugzakt achter de Williams van Alexander Albon.

Bekijk de volledige, aangepaste uitslag van de Formule 1 Grand Prix van Miami hieronder!

Uitslag Race - Miami

# Coureur Team Tijd Band
Resultaten worden geladen...

Verstappen is dit weekend de grote favoriet voor de winst in Italië! Als hij de race wint betaalt Unibet maar liefst 30 keer jouw inzet uit!

Voorwaarden van toepassing, alleen geldig voor nieuwe spelers van 24 jaar en ouder. Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Win 30 keer jouw inzet!

Praat mee!

Viaplay
x
Norris Neemt het op voor Verstappen: "Dan ben je dom"